Dokumentacja

    Twoje zakupy i prywatne odzyskiwanie

    Kupujący mogą odzyskać kwalifikujące się płatne treści za pomocą tego samego konta Discord, nawet jeśli DM został zablokowany.

    PoczątkującyInstrukcja instalacji

    Zaloguj się jako kupujący

    Otwórz /purchases i zaloguj się na konto Discord, które dokonało zakupu. Inne konto nie może ubiegać się o zamówienie, znając tylko jego identyfikator.

    Celowo ujawniaj dostawę

    Użyj Wyświetl dostawę dla zamierzonego zamówienia. W przypadku zarządzanego zasobu poproś o nowe, krótkotrwałe autoryzowane pobieranie. Stany płatności, dostawy, przeglądu i zwrotu pieniędzy mogą się różnić.

    Wiedzieć, kiedy dostęp jest wstrzymany

    W przypadku całkowicie zwróconego/anulowanego zamówienia nie można uzyskać nowego chronionego dostępu do pobierania. Częściowe zwroty kosztów zachowują kwalifikujący się dostęp. Skontaktuj się ze sprzedawcą w sprawie usług ręcznych, wstrzymanych zamówień lub problemów z hostem zewnętrznym.

    Poczekaj na pierwotny wynik płatności

    Jeśli potwierdzenie płatności zostało przerwane, zaplanowana usługa odzyskiwania sprawdza istniejącą transakcję i może wznowić przetwarzanie potwierdzonego zamówienia płatnego. Nigdy nie rejestruje nowej płatności bez działania kupującego przy kasie. Niepewność dostawcy i ręczne przeglądanie zamówień mogą opóźnić rozwiązanie. Zamiast kupować ponownie, poproś sprzedawcę o sprawdzenie Zamówień → Odzyskanie płatności.

    Czy ten przewodnik był pomocny?